Compucase Verzuimsoftware - Het ideale Arbomanagementsysteem

Welkom bij Compucase Verzuimsoftware, het betrouwbare arbomanagementsysteem. Onze gebruiksvriendelijke software is speciaal ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen bij het beheer van verzuim en het naleven van de Arbo-wetgeving. Met Compucase Verzuimsoftware kun je efficiënt en effectief omgaan met alle aspecten van verzuimbeheer, van registratie tot re-integratie.

 

Waarom Compucase Verzuimsoftware?

  • Gebruiksvriendelijk: Onze verzuimsoftware is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je geen technische achtergrond hebt. Je kunt snel aan de slag en het volledige potentieel benutten.
  • Volledige Arbo-functionaliteit: Compucase Verzuimsoftware biedt alle tools die je nodig hebt om te voldoen aan de Arbo-wetgeving. Beheer verzuimmeldingen, stel re-integratiedossiers op en genereer relevante rapporten om te voldoen aan de wettelijke vereisten.
  • Efficiënt verzuimbeheer: Met onze verzuimsoftware kun je het verzuimproces effectief beheren. Registreer verzuimmeldingen, plan afspraken, volg de voortgang van re-integratietrajecten en beheer medische gegevens op één centrale locatie.
  • Rapportage en analyse: Genereer uitgebreide rapporten over verzuimstatistieken, trends en kosten. Analyseer deze gegevens om inzicht te krijgen in verzuimpatronen binnen jouw organisatie en neem geïnformeerde beslissingen om de verzuimkosten te verlagen.
  • Veilig en betrouwbaar: Compucase Verzuimsoftware is ontwikkeld met de hoogste normen voor gegevensbeveiliging. Jouw vertrouwelijke gegevens worden beschermd en veilig opgeslagen in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk verzuimsysteem in de cloud: ontzorgd door CompuCase

Backups, onderhoud op hardware en software wordt voor u automatisch door de medewerkers van CompuCase uitgevoerd. Hierdoor spreken we van een SaaS of ASP of Cloud verzuimsysteem.

Door de jarenlange ervaring en samenwerking met arbodiensten is het verzuimsysteem ontwikkeld vanuit de arbopraktijk en heeft daardoor alle functionaliteit in huis ten behoeve van de bedrijfsvoering van de moderne arbodienst. Vanwege deze praktijkgedachte is het verzuimsysteem bijzonder gebruiksvriendelijk in het gebruik zowel voor de arbodienstmedewerkers als voor de werkgevergebruikers.
 

Doelgroepen

De doelgroepen zijn arbodiensten, casemanagers, ziekteverzuimbegeleidingsbedrijven en bedrijfsartsen. Uiteraard kan CompuCase Verzuimsysteem ook ingezet worden bij grotere bedrijven voor de interne arbo- of HRM-afdeling ten behoeven van de bewaking van de taken in het kader van de wet verbetering Poortwachter.
 

Bekijk de arbomanagementsysteem functionaliteit