CompuCase is ontwikkeld met gegevensbeveiliging als uitgangspunt. Wij realiseren ons dat databeveiliging cruciaal is bij het inzetten van een online verzuimsysteem. Hieronder ziet u op welke manieren wij uw data beschermen.

CompuCase certificeringen

Gecertificeerd voor ISO 27001 én NEN 7510

Bij CompuCase werken we hard om de veiligheid en kwaliteit van ons systeem op het hoogste niveau te krijgen en te houden.
Om dit aan te kunnen tonen hebben we verschillende certificeringen behaald.

Bekijk onze certificeringen

Peter Manders | Human Care Arbo

Ik wil jullie zeggen dat ik onder de indruk ben van jullie service level. Jullie denken mee met ons als klant. Als ik met een ‘probleem’ kom, staan jullie klaar om dat (waar mogelijk) snel op te lossen.  Systeem is ook gebruiksvriendelijk. Chapeau, dank je wel!

Peter manders
Human Care Arbo
CompuCase wachtwoord beleid

Zeer strenge wachtwoordpolicy en procedures

Bij online webapplicaties is de wachtwoordbeveiliging cruciaal. De software moet ervoor zorgen dat op een uiterst veilige manier met wachtwoorden wordt omgegaan. CompuCase kent de onderstaande wachtwoordbeveiligingen:

  • Wachtwoorden worden versleuteld opgeslagen, deze versleuteling is niet omkeerbaar en daardoor kunnen de wachtwoorden niet ontsleuteld worden
  • Alleen zeer sterke wachtwoorden kunnen worden opgeslagen waarbij een combinatie van kleine letters, hoofdletters, cijfers en leestekens wordt afgedwongen
  • Wachtwoorden zijn voor niemand zichtbaar, zelfs niet voor diegene die de gebruiker in het systeem aanmaakt
  • Wachtwoorden worden nooit per email verzonden
CompuCase Two Factor Authentication (2FA)

Two Factor Authentication (2FA)

Als een gebruiker inlogt dient er naast de gebruikersnaam en wachtwoord ook een tweede authenticatie in te voeren. Dit wordt Two Factor Authentication genoemd. De gebruiker moet bij het inloggen via de CompuCase app akkoord geven op het inloggen of een code invoeren die is ontvangen per SMS of gegenereerd is in een authenticator app. 

Er wordt dus afgedwongen dat de gebruiker ook echt de persoon is die bij het gebruikersaccount hoort.

Logo Oracle

Oracle Cloud enterprise technologie

CompuCase maakt gebruik van de enterprise database technologie van Oracle. Oracle is wereldwijd marktleider op het gebied van enterprise database systemen en kenmerkt zich door de beste beveiliging, prestaties en schaalbaarheid.

CompuCase heeft bewust gekozen voor de technologie van Oracle. Alleen het beste is goed genoeg!

CompuCase Iedere klant haar eigen applicatie en database

Iedere klant haar eigen applicatie en database

Voor iedere klant die CompuCase gaat gebruiken installeren wij een aparte applicatie-omgeving en database op een eigen klantspecifiek subdomein (bijvoorbeeld: https://klantnaam.compucase.nl). Hierdoor waarborgen wij volledige onafhankelijkheid van onze onze klanten onderling. Het is niet mogelijk om de gegevens van een andere klant te zien, zelfs niet bij een foute configuratie.

Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders, waarbij alle gegevens in één database staan en via één en dezelfde applicatie worden ontsloten. Dit is voor de aanbieder van de software uiteraard veel makkelijker en goedkoper maar zeker niet zo veilig.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!