CompuCase Verzuimsoftware is een complete oplossing voor verzuimbeheer die verder gaat dan alleen het naleven van de Poortwachter-verplichtingen. Hoewel het voldoen aan de Poortwachter-regels van cruciaal belang is, begrijpen we dat verzuimmanagement veel meer omvat dan alleen dat.

Onze poortwachter software biedt een breed scala aan functionaliteiten om het verzuimproces efficiënt en effectief te beheren. Van het vastleggen van algemene gegevens tot het beheren van notities, documenten en taken, CompuCase Verzuimsoftware helpt organisaties om het volledige verzuimdossier gestructureerd en georganiseerd te beheren.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk verzuimsysteem in de cloud: ontzorgd door CompuCase

Backups, onderhoud op hardware en software wordt voor u automatisch door de medewerkers van CompuCase uitgevoerd. Hierdoor spreken we van een SaaS of ASP of Cloud verzuimsysteem.

Door de jarenlange ervaring en samenwerking met arbodiensten is het verzuimsysteem ontwikkeld vanuit de arbopraktijk en heeft daardoor alle functionaliteit in huis ten behoeve van de bedrijfsvoering van de moderne arbodienst. Vanwege deze praktijkgedachte is het verzuimsysteem bijzonder gebruiksvriendelijk in het gebruik zowel voor de arbodienstmedewerkers als voor de werkgevergebruikers.
 

Doelgroepen

De doelgroepen zijn arbodiensten, casemanagers, ziekteverzuimbegeleidingsbedrijven en bedrijfsartsen. Uiteraard kan CompuCase Verzuimsysteem ook ingezet worden bij grotere bedrijven voor de interne arbo- of HRM-afdeling ten behoeven van de bewaking van de taken in het kader van de wet verbetering Poortwachter.
 

Bekijk de poortwachter software functionaliteit