Het CompuCase Verzuimmanagment systeem is een krachtige oplossing voor verzuimbeheer. Het biedt een uitgebreide set functionaliteiten om het verzuimproces efficiënt te beheren. Met mogelijkheden voor het beheren van algemene gegevens, notities, documenten, taken, berichten, bedrijfsarts consults en uitgevoerde verrichtingen, stroomlijnt CompuCase het volledige verzuimdossier. Het helpt organisaties om verzuim effectief te monitoren, UWV-documenten te beheren en de communicatie tussen betrokkenen te faciliteren. Met het CompuCase Verzuimmanagment systeem kun je  de verzuimkosten verlagen, de wet- en regelgeving goed naleven en de productiviteit van medewerkers optimaliseren.

Backups, onderhoud op hardware en software wordt voor u automatisch door de medewerkers van CompuCase uitgevoerd. Hierdoor spreken we van een SaaS of ASP of Cloud verzuimsysteem.

Door de jarenlange ervaring en samenwerking met arbodiensten is het verzuimsysteem ontwikkeld vanuit de arbopraktijk en heeft daardoor alle functionaliteit in huis ten behoeve van de bedrijfsvoering van de moderne arbodienst. Vanwege deze praktijkgedachte is het verzuimsysteem bijzonder gebruiksvriendelijk in het gebruik zowel voor de arbodienstmedewerkers als voor de werkgevergebruikers.
 

Doelgroepen

De doelgroepen zijn arbodiensten, casemanagers, ziekteverzuimbegeleidingsbedrijven en bedrijfsartsen. Uiteraard kan CompuCase Verzuimsysteem ook ingezet worden bij grotere bedrijven voor de interne arbo- of HRM-afdeling ten behoeven van de bewaking van de taken in het kader van de wet verbetering Poortwachter.
 

Bekijk functionaliteit van het Verzuimmanagment systeem