Verzuimregistratie met CompuCase

Wat is verzuimregistratie?

  1. Verzuimregistratie is het proces waarbij een bedrijf de aanwezigheid en afwezigheid van de werknemers registreert. Het is een belangrijk onderdeel van een bedrijf dat beoogt om de productiviteit en prestaties te verbeteren, aangezien het de verantwoordelijkheid van de werkgever is om de werknemers aanwezigheid en afwezigheid te monitoren. Verzuimregistratie helpt bedrijven om het verzuim te verminderen en de productiviteit te verhogen.
  2. Verzuimregistratie omvat het bijhouden van de aanwezigheid van de werknemers, inclusief de tijd, de redenen voor afwezigheid en de aard van de afwezigheid. Het is een proces dat bedrijven helpt om te voldoen aan wettelijke vereisten voor verzuim. Het helpt ook om de werknemersproductiviteit te verhogen en om bedrijfskosten te verminderen.
  3. Verzuimregistratie kan worden gedaan door middel van een aantal verschillende methoden, zoals handmatige registratie, automatische registratie of door middel van een gecentraliseerde softwareoplossing. Handmatige verzuimregistratie vereist een persoon die verantwoordelijk is voor het bijhouden van de aanwezigheid, terwijl een automatische verzuimregistratie een computerprogramma vereist dat de aanwezigheid van de werknemers automatisch bijhoudt.
  4. Verzuimregistratie is een essentieel onderdeel van een bedrijfsimplementatie en het helpt bedrijven om wettelijke vereisten te volgen, productiviteit te verhogen en bedrijfskosten te verlagen. Door verzuimregistratie te gebruiken, kunnen bedrijven de aanwezigheid en afwezigheid van de werknemers in de gaten houden en de prestaties en productiviteit verbeteren. 

CompuCase voorziet de gebruiker in alle functionaliteit die nodig is om het verzuim te registreren en het overzicht bewaren. 

CompuCase is ontstaan vanuit een samenwerking met een arbodienst. Deze arbodienst wilde software laten ontwikkelen waarmee zij hun bedrijfsprocessen konden automatiseren. CompuCase heeft de applicatie ontwikkeld en vervolgens beschikbaar gesteld voor derden. De passie voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke software en de opgedane kennis van de verzuimwereld heeft geleid tot wat CompuCase.

De afbeelding laat zien hoe u met persoonlijk ingestelde widgets een overzichtelijk beeld geeft van het verzuim

 

Bekijk de functionaliteiten

Bekijk onze beveiliging